BELCAPO

Recentebeoordeling


3 sterren uit 327 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Belcapo. Meer weten? Ontdek meer

19 feb 2024 om 6:35 Mijn pizza was kout en helft van pizza kon ik niet eten omdat onder kant was helemaal verbrand.
16 dec 2023 om 0:45 Tja, in de middag al bestelling geplaatst met bezorgtijd 18u maar dat werd dus 19:15u. Vriendelijke bezorger maar duidelijk niet van hier. Vraag me af of hij wel gewend was om te fietsen, hij viel nog net niet om. Had er een beetje medelijden mee.
17 nov 2023 om 18:24 I received broken and flooded box
14 nov 2023 om 6:35 Pizza was niet warm en bodem beetje taai. We eten regelmatig in het restaurant. Het bezorgen kwam de kookunsten van dit restaurant niet ten goede helaas. Smaken waren zoals altijd goed. Maar volgende keer toch maar naar het restaurant.
8 nov 2023 om 20:42 Pizza was niet lekker te zachte bodem en weinig smaak
5 nov 2023 om 20:37 Pizza besteld met de vraag deze om 18.30 uur te bezorgen. De bezorger was exact op tijd en de pizza was heerlijk!
28 okt 2023 om 0:05 zachte pizza met lekkere producten, echt Italië een aanrader
23 okt 2023 om 13:26 eten was koud terwijl we 5 minuten fietsen van het restaurant wonen en ook gedeeltelijk verkeerd geleverd. we zijn toch maar gaan eten en toen kwam de bezorger het verkeerd geleverde proberen om te ruilen. geen excuses niets hij liep zo weer aan!
23 okt 2023 om 12:41 Piza picante was anders dan wij gewend waren vooral de bodem was erg dun . En pizza en lasagne waren niet meer warm . Erg jammer.
9 okt 2023 om 12:55 Oprecht hele lekkere pizza’s alleen zo jammer dat de pizza al koud was bij bezorging. Voor het bedrag wat je betaald mag je echt wel een warme pizza verwachten
29 sep 2023 om 20:21 Lekker eten. Een aanraden!
16 sep 2023 om 8:25 Het eten en de service was goed. Zoals verwacht.