BELCAPO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 338 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Belcapo. Meer weten? Ontdek meer

12 jun 2024 om 19:41 Snel, vriendelijke bezorger en heerlijk gegeten, top
5 jun 2024 om 21:43 I usually love pizza from Belcapo! But this time the pizza came with very small quantity of ingredients on top and even worse it was delivered upside down and completely messed up!! Disappointing
30 mei 2024 om 19:46 Heerlijke pizza
25 mei 2024 om 21:21 2u moeten wachten en alles was ijskoud en de pasta verdronk in de olie
6 mei 2024 om 13:48 The pizza was raw, not even the cheese was melted. Taste was OK, but missing the basil. Was a pick up, and I needed to wait more 15/20 minutes from the time scheduled.
6 mei 2024 om 11:08 Het was een verassende pizza met een goede krokante kortst, alsof ik eventjes in Italië was. Zeker de moeite waard
18 apr 2024 om 20:49 Pizza's en hapjes waren lauw/koud bij aankomst
17 apr 2024 om 20:17 Kwaliteit goed. Porties goed. Lekker warm nog. En vriendelijke bezorger.
19 feb 2024 om 6:35 Mijn pizza was kout en helft van pizza kon ik niet eten omdat onder kant was helemaal verbrand.
16 dec 2023 om 0:45 Tja, in de middag al bestelling geplaatst met bezorgtijd 18u maar dat werd dus 19:15u. Vriendelijke bezorger maar duidelijk niet van hier. Vraag me af of hij wel gewend was om te fietsen, hij viel nog net niet om. Had er een beetje medelijden mee.
17 nov 2023 om 18:24 I received broken and flooded box
14 nov 2023 om 6:35 Pizza was niet warm en bodem beetje taai. We eten regelmatig in het restaurant. Het bezorgen kwam de kookunsten van dit restaurant niet ten goede helaas. Smaken waren zoals altijd goed. Maar volgende keer toch maar naar het restaurant.